nadien, 30 jaar, Bisexueel, uit Hoorn

Ik ben Nadien en erg geinteresseerd in de paranormale wereld. Bezoek regelmatig paranormaal beurzen en doe aan healings. Ben sinds een half jaar verhuisd uit het verre noorden naar dit stadje voor mijn studie. Ik val op een individu, kan zowel man als vrouw zijn. Zolang iemand een goed hart heeft en er een klik is, is het prima:) Ben op zoek naar leuke contacten voor een vriendschap en wie weet meer. Samen een wijntje drinken is ook leuk

Ervaren en op zoek naar sexpartner in bed. Ik wil vreemdgaan …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel
Leeftijd: 30
Komt uit: Nederland, Noord-Holland
Woonplaats: Hoorn

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 180.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Leuke meiden en jongens gezocht om leuke dingen te doen

Mijn sexvoorkeuren: