Blonde1miss, 30 jaar, Hetero, uit Eindhovent

Ik ben een gelukkig single meisje. In het verleden heb ik al enkele relatie’s gehad maar dat kwam nooit goed omdat mijn vrijheid elke keer opgeÃĢist werd. Daarom heb ik ook besloten om voorlopig geen relatie meer aan te gaan tot dat ik die ene speciale persoon gevonden heb. Ik ben er dan ook niet zo heel zeker van dat ik die ene persoon hier zal vinden maar het lijkt mij wel een spannende uitdaging om andere leuke contacten te mogen leren kennen.

Ervaren en op zoek naar sexpartner in bed. Ik wil vreemdgaan …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 30
Komt uit: Nederland, Noord-Brabant
Woonplaats: Eindhovent

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 167.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Zwart

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren: